Pontus Holmgren - Stockholm

Många är minnena, mest relaterade till jobb och julöl. Jag har ju ännu inte varit med på någon av Compagniets resor. Kommer ihåg en av de första julölen på Kindstugatan med en liten (relativt sett) tapper skara som åt pepparkakor med grönmögelost.

Läs mer
Hans Sjögren - Halmstad

Vore dock roligt att få med några rader om när vi jobbade nio personer med en organisation på 110 personer vid samma tillfälle. För mig var det roligt att kunna bjuda på ett så stort jobb till CC.

Jål Andersson - Strängnäs

CC har för mig inneburit stimulerande möjligheter att komplettera min tidigare ledarskapserfarenhet med ny kunskap. Att inom CC ram ständigt utveckla medlemmarna inom olika områden är unikt och beundransvärt.

Läs mer
Gunnar Westling - Stockholm

CC bidrog med både senior och junior konsulter för att ge Handelshögskolestudenterna insikt i ledarskap och grupprocesser.

Monica Lindfors - Helsingborg

Jag har träffat så himla många personer genom nätverket som har gett mig så mycket både personlighetsmässigt och professionellt. Jag hade aldrig klarat mig som konsult utan den hjälp jag fått i uppdrag av er. 

Läs mer
Per Hassling - Göteborg

En dans i Baltimore. Klockan tre på eftermiddagen nyårsafton 2004 ringer Stefan till mig. Det är mitt under den första tsunamiveckan. Stefan och Marianne har arbetat i dygnet runt, känns det som, med att organisera hemkomst för personal från resebolagen.

Läs mer
Johan Sörbom - Stockholm

Jag har många starka minnen men ett som jag drar mig till minnes är när jag jobbade på Swedint och man ringde från Gotland och behövde hjälp med en trafikolycka där en soldat omkommit och de andra soldaterna räddat livet på en fastklämd kamrat i det brinnande fordonet.

Läs mer
Marita Bildt - Stockholm

Att vara eller inte vara – in charge. Vi åkte till Vilnius, Christer Engström och jag för att ha ledarutveckling med Banken. Med på programmet var deltagare från Sverige, Norge, Estland, Lettland, Litauen, Tyskland och Schweiz.

Läs mer
Per Hassling - Göteborgs

Så står jag då inför tusen personer i Baltimore med mitt tummade manus, dunkande hjärta och torra läppar. Jag skall berätta om några av de värsta dagarna i mitt liv. Jag skall berätta om 63 döda barn, 150 drabbade brandmän och erfarenheter som jag helst skulle velat vara utan.

Läs mer
Helena Andén - Helsingborg

Ödmjukhet och generositet – tänk att kunna ge så mycket till varandra på ett prestigelöst sätt utan att känna konkurrens eller skapa förväntningar på pay back, att inte behöva prata och sälja in Competenscompagniet utan låta utfört arbete vara den bästa marknadsföringen.

Läs mer
Mikael Larsson - Stockholm

Som ny medlem så var jag spänd på hur det skulle vara att komma med på en av dessa resor som så många haft så mycket utbyte av. Temat var ju som ni kanske redan vet, reflekterande team med walk and talk som metod.

Läs mer
Calle Jonsson - Enköping

När den annars så (i tidspressade situationer) lugne Stefan D. stod på Scanias kursgård och ringde efter bilen med mig, Gunilla Thor och Kim Ruthberg som var 10 minuter sena. Det slutade med att vi gick ur det hela stärkta och nöjda och det är ett tecken på hur tiden med CC har varit.

Gunilla Thor - Stockholm

När jag pratar med andra om Competenscompagniet brukar jag förutom att berätta om våra värderingar i form av låtar berätta om hur jag upplever att de verkligen levs – vilket är ovanligt.

Anneli Hansson - Falun

Jag har ju inte gjort så mycket tillsammans med andra CC-medlemmar men jag kan ju inte låta bli att tänka på hur nära Marianne och jag var att berika polisen här i Dalarna. (hela gruppen försvann på utryckning strax innan uppdraget)

Michael Fellman - Frankfurt

Grand Hotel Saltsjöbaden, Hjärtans Knektar mötte Damer med Ruter i. Knektarna uppträdde avspänt i jeans och skjortor som hängde klädsamt över kalaskulorna. Det talades om svåra samtal, om inkännandets konst, om att möta medarbetare i kris, om att förena ledarrollen med personlig integritet.

Läs mer
Kim Ruthberg - Stockholm

För mig står CC för: Yrkesskicklighet, Rock´n Roll, Resor, Utveckling, Möten, Dans och Musik, Inspiration, Gemenskap, Sammanhang, Viktigt, Kvalitét.