Pontus Holmgren - Stockholm

Många är minnena, mest relaterade till jobb och julöl. Jag har ju ännu inte varit med på någon av Compagniets resor. Kommer ihåg en av de första julölen på Kindstugatan med en liten (relativt sett) tapper skara som åt pepparkakor med grönmögelost.

Som kontrast till det GrönaLundsteatern och en massa folk där bla undertecknad fick rycka ut när drickat började ta slut. Kommer ihåg härliga dagar på Små Dalarö med återblickar och kalla bad. Minns när jag och Marianne W hade en av LCC grupperna på Såstaholm. Minns justa bussförarutbildningar med Marianne A. och skräddarsydda Scaniauppdrag med Jesper och Charlotte, skärgårdsuppdrag med Stefan, 50 årsskivor, ribbåtar mm. Inte att förglömma Halt, Psykologen, Ericssons nya, CC öl, debriefingutbildningar, Apoteksjobb.

En massa kamrathandledning åt alla möjliga håll, SML, CC möten med återblickar och input också Eniro…. ojojoj. Det fyller på när man börjar tänka efter. Framför allt tänker jag på kamratskap, inte bara till er två utan till en väldig massa bra människor.